Pulover

Mindenröl ami az érdeklődési körömbe tartozik!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Horoszkóp

2008.06.06. 14:52 :: Hánszi

Néha megfordul a fejemben az a kérdés miután elolvasok egy horoszkópot a vízöntőkről
(abban a csillagjegyben születtem) hogy ezekben van valami igazság vagy csak kitaláció az egész? Itt is van egy példa ami ha nem is teljesen igaz lehet rám


VÍZÖNTŐ férfi - A különc szerető

Külsejét tekintve legtöbbször magas, esetleg kissé elpuhult, szép, nyugtalan szemekkel.
Nemes lelkű, eredeti, gyakran nem talál megértésre, kedves, jószívű, aki számára ismeretlenek az érzelmi viharok, a szenvedély és a féltékenység felkorbácsolt hullámai. Nonkonformista, polgárpukkasztó, magába fordulva álmodozik, ami kissé különccé teszi a külső szemlélő számára. A Vízöntő férfi gyakorta elragadó személyiség.
Milyen is a Vízöntő férfi, ha szerelmes? Nem könnyű egyértelmű választ adni, mert igen változó lehet a kép. Az biztos, hogy nem éppen ábrándos, érzelmes típus. Inkább igen reálisan, már-már naturálisan gondolkozik a szerelemről. És nagyon-nagyon logikusan is, hiszen meglehetősen intellektuális, analizáló elme.
De hát egy szép női szem, egy formás boka melyik értelmes, józan férfiból nem csinál egy-kettőre érzelmes bolondot, ha éppen arra szottyan kedve?
Nos, a Vízöntő férfi általában tudja, milyen feleséget kíván magának, határozott elvárásai vannak választottjával szemben. Nem is választ egykönnyen, mert az ideális nőnek nemcsak szépnek, vonzónak kell lennie, de megfelelően kell viselkednie társaságban. A harsányság, a közönségesség például könnyen elriasztja. Ugyanakkor nem bánja, ha éjszaka, kettesben, annál forróbb a vére.
Van benne erő, méltóság és egy jó adag távolságtartás. Ez igen vonzza a nőket, és ezért szép számmal arat sikereket. Ha viszont partnere cigányzenés, pezsgős vacsorára vágyik, vagy fülledt szórakozóhelyre, nos, ő nem kér belőle. Csak igen ritkán és egészen rendkívüli körülmények között ragadtatja magát közönséges szavakra, gesztusokra vagy tettekre. S nem várható el az sem a Vízöntő férjtől, hogy elhalmozza társát ajándékokkal, drága és értéktelen csecsebecsékkel, mert ehhez kevés az érzéke. Szerencsés, idealista, nem túl gyakorlatias, nagyon kiszámíthatatlan és ellentmondásos, tele van meglepetésekkel, nagylelkű, de nem költekező a nőkkel fenntartott kapcsolataiban, kissé hipochonder, és mindenfajta félelmek gyötrik.
Hogy a kapcsolat hosszú és tartós maradjon, legtöbbször nem a Vízöntő férfin múlik. A házasságban hűséges partnerétől mindenekelőtt azt várja el, hogy igazi barát legyen és viszonozza a család iránti odaadását és önfeláldozását.
Fontos, hogy asszonya képes legyen a megújulásra. Legyen elegendő szexuális vonzása és fantáziája, mert e nélkül házasságuk kiürülhet, unalmassá válhat.
S persze nem csupán a Vízöntő férj várhatja el partnerétől, hogy akkor is izgalmas nő legyen, ha már a feleség jogait élvezi.


 

Nemtom vna benne valami igazság akik ismernek azok rá is jöhetnek vagy megcáfolhatnak:)

Egyébként azért is lehet benne sok igazság mert ha egy 60 éves néz utána a saját horoszkópjának akkor rájöhet arra hogy 60 év alatt sokminden megtörtént az emberrel nemcsak testileg de lelkileg is változik nagyon sokat egy ember ha ennyi évről beszélünk és valamiylen egyezés biztos lesz benne. Miután elolvasta valaki a sajátját hátradől és azt mondja "hát igen ebben van valami lehet jó lesz megfogadni amit mond" vagy ha a napi horoszkópokat nézi akkor ha az egyik nap összejön neki amit jósoltak akkor a következő naphoz is úgy áll hozzá hogy amit jósoltak az úgy lesz és elhiszi azt így nagyobb a valószinűsége hogy sikerül elérnie azt ami a jóslatban volt. Nemtom ti hogy vélekedtek ezekről a jóslatokrol mert szerintem jó őket olvasni néha mosolyt csal az arcomra de kicsit szkeptikus vagyok vele kapcsolatban.

Napi horoszkóp VI. 6.

Lehetőségeket kap az égiektől, hogy megcsillogtassa tehetségét. Pénzügyileg kedvezőbb helyzetbe kerül. Problémáit beszélje meg lelki társával, és egyből megkönnyebbül.

Remélem beröhög a ló az ablakon vagy mi xD

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pulover.blog.hu/api/trackback/id/tr30506862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása