Pulover

Mindenröl ami az érdeklődési körömbe tartozik!

Utolsó kommentek

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ha nem vesznek fel...

2008.07.01. 21:39 :: Hánszi

...hova tovább. Minden számolgatás agytágítás és idegeskedés végén is csak 300 pontom lesz összesen, ami szerény véleményem szerint nagyon nem lesz elég egy BTK történelem, politológia, töri-régészet irányú szakra. Ezáltal mindenképpen történelemből előrejozottan akarok érettségizni majd megint, azért ilyen korán mert az ember az idő múlásával sokat felejt! Sajnos...  Volt egy olyan ötletünk azokkal akiknek nem áll jól a szénája hogy kimegyünk Angliába ott dolgozni következő évig. Igen csakhogy szülők felnyitották a szemem hogy ez sajna nem így megy mert ha nem tartozok egyik iskolához sem amíg még Magyarban vagyok akkor elveszik minden plusz ami eddig megvolt nekem, mint például a diák bérlet vagy az ingyen vonatozás! Ezért arra hajlítanak hogy menjek el valamilyen szakmát tanulni, ötöd-hatod évfolyamra csak tartozzak valahova és ne itthon lógassam a f@rk@m. Úgyhogy elémvázolt anyám 1-2 lehetőséget. Felsorolnám:

Első versenyzőnk www.szokratesz.hu/

Második versenyzőnk www.comenius-pecs.sulinet.hu/index1.htm

Harmadik versenyzőnk www.miok.hu/

Meg persze ott van még a Nevko is de lehet hogy én tom rosszul és msot hüyleséget fogok mondani de én olyanról hallottam hogyha ugyanannak az intézménynek vagy a tagja és emelten mentél valamiből és ottmaradsz abban a suliban akkor nem teheted le másodszorra középfokon csak emelten. Nemtom hogy hogyan mennek a dolgok de ha ez nem igaz akkor végképp bebuktam az egyetemet, mert én töri emeltre nemtok úgy felkészülni hogy az legyen 60-70 vagy jobb százalékú.

De mondjuk egy szakmát is érdemes lenne megtanulni azzal lehetne kezdeni valamit mégha nem is tanulsz tovább. Ha jót választasz el lehet vele helyeszkedni nem csak itthon hanem máshol is ami nem hátrány és még segít is az hogy van egy felsőfokú nyelvvizsgám. Csak ne lenne az a rossz érzés bennem hogy ha így döntök akkor valaminek vége lesz bennem, befejeződik egy olyan szakasz az életemben ami tovább is tarthatott volna és a végén meg csak saját magamra támaszkodhatok és félek hogy el fogok veszni mert még nem nőtt be a fejem lágya egészen és kimondom nemtudnék egyedül lenni és élni egymagam nemtudnék magamra főzni mosni takarítani kellenek még a szülők jó sokáig ez az igazság bármennyire is fáj...

Szólj hozzá!

Címkék: őrület

A bejegyzés trackback címe:

https://pulover.blog.hu/api/trackback/id/tr27548703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása